Anuncio

Colapsar
No hay anuncio todavía.

Comunicat:El discurs de la Nadia Aroca, representat Transsexual-LGTB va ser el primer

Colapsar
X
 
 • Filtrar
 • Tiempo
 • Mostrar
Limpiar Todo
nuevos mensajes

 • Comunicat:El discurs de la Nadia Aroca, representat Transsexual-LGTB va ser el primer

  (Castellano abajo)

  El discurs de la Nadia Aroca, representat Transsexual-LGTB va ser el primer d’una dona transsexual al Parlament de Catalunya.

  “La lluita pels nostres drets
  és una lluita inacabada, continuada”

  La Nàdia Aroca (de l’associació Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals-GAG-) va intervenir, conjuntament amb altres veus en nom dels col·lectius perseguits pel nazisme, en el marc de l’acte pel Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, que es va a portar a terme a l’auditori del Parlament de Catalunya el passat 24 de gener.

  Va ser la primera dona transsexual en intervenir en la seu parlamentaria i per això va ser un discurs carregat de simbolisme. Tot i que va fer un reconeixement dels fets històrics també va abordar l’actual situació del col·lectiu LGTB afirmant que “La lluita pels nostres drets és una lluita inacabada, continuada”.

  Ella va tenir un paraules concretes sobre el col•lectiu transsexual manifestant “Vull parlar del genocidi del qual seguim sent víctimes, avui, entrats ja al segle vint-i-u, en tot el planeta (més de vuit-centes persones trans assassinades els últims quatre anys, contant només casos registrats, amb xifres que augmenten cada any), i va lamentar que “A casa nostra mateix, a Barcelona, ens veiem avui reivindicant el nom de Transsexual Sonia per la glorieta del Parc de la Ciutadella on Sonia Rescalvo va ser assassinada, el sis d'octubre de 1991, a mans d'un grup de joves neonazis”
  Amb l’apel·lació de la importància de la memòria dels fets terribles del nazisme, per a que no es tornin a repetir, va finalitzar el seu discurs.

  Entre els minuts: 09:01 i 12:12 parla Nàdia Aroca representant del col·lectiu LGTB en l'Acte de commemoració del dia internacional en memòria de les víctimes de l'Holocaust organitzat pel Parlament de Catalunya:
  http://www.parlament.cat/web/actuali...?p_cp1=6533796

  Més informació GAG:620.550.768
  www.amicsgais.org

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  (Castellano)

  El discurso de la Nadia Aroca, representante Transexual-LGTB fue el primero de una mujer transexual en el Parlamento de Cataluña.

  "LA LUCHA POR NUESTROS DERECHOS
  ES UNA LUCHA INACABADA, Y CONTINUA"


  Nadia Aroca (de la asocición Grup d’Amics, Gais, Lesbianas, Transexuales y Bisexuales –GAG-) intervino, conjuntamente con otras voces en nombre de los colectivos perseguidos por el nazismo, en el marco del acto para el Día Internacional en Memoria de las Víctimas del Holocausto, que fue llevado a cabo en el auditorio del Parlamento de Cataluña el pasado 24 de enero.

  Fue la primera mujer transexual al intervenir en la sede parlamentaría y por eso fue un discurso cargado de simbolismo. Aunque hizo un reconocimiento de los hechos históricos también abordó la actual situación del colectivo LGTB afirmando que "La lucha por nuestros derechos es una lucha inacabada, continua."

  Ella tuvo uno palabras concretas sobre el colectivo transexual manifestando "Quiero hablar del genocidio del cual seguimos siendo víctimas, hoy, ya, en el siglo veintiuno, en todo el planeta (más de ochocientas personas trans asesinadas en los últimos cuatro años, contando sólo casos registrados, con cifras que aumentan cada año), y lamentó que "En nuestra ciudad, en Barcelona, nos vemos hoy reivindicando el nombre de Transsexual Sonia para la glorieta del Parque de la Ciutadella dónde Sonia Rescalvo fue asesinada, el seis de octubre de 1991, en manos de un grupo de jóvenes neonazis".
  Apeló a la importancia de la memoria de hechos tan terribles como el nazismo, para que no se vuelvan a repetir, finalizó su discurso.

  Entre los minutos: 09:01 y 12:12 habla Nàdia Aroca representante del colectivo LGTB en el Acto de conmemoración del día internacional en memoria de las víctimas del Holocausto organizado por el Parlamento de Cataluña:

  http://www.parlament.cat/web/actuali...?p_cp1=6533796

  Más información GAG:620.550.768
  www.amicsgais.org
Trabajando...
X