Presentación del libro y de la obra de teatro «Sigue tu corazón»


https://www.youtube.com/watch?v=M9aPxeb7UVE

L’obra Segueix el teu cor tracta una temàtica amb molt d’interès actualment: s’hi reflecteixen el bullying, les relacions lèsbiques en l’adolescència, la intolerància familiar (i també el seu suport incondicional), la incomprensió de les amistats… així com l’amor, l’amistat i les ganes de viure.

Tot això transcorre en un entorn tan especial com és la ciutat catalana de Montblanc, en l’ambient de l’educació a Catalunya i de la vida familiar de l’època en què vivim.

Aquesta obra traspassa el mer entreteniment: la seva concepció s’ha orientat cap a la vessant educativa, amb ànima de ser una obra amb què tot el públic pugui aprendre, analitzar i pensar, abans i després de ser viscuda.

Imaginem una obra que els pares i els seus fills adolescents vulguin compartir; i els avis amb els seus néts; i les parelles; i aquelles persones que se senten diferents i no saben per què; i les que veiem cada matí quan anem a la feina.

Sinopsi

A la part nova de Montblanc, al límit entre els terrenys edificats i els que encara pertanyen a la natura, hi viu la Rosa. L’Anna, companya d’institut, viu a la part vella, entre muralles.

La Rosa, sensible i somiadora, la petita de quatre filles, viu amb dues de les seves germanes i els pares. L’Anna viu amb el seu germà cec, en Cesc. Ara li fa de pare, germà, tutor i confident.

Arran d’una trobada casual, la Rosa i l’Anna senten alguna cosa que no saben encaixar. La Rosa intenta comprendre tot el que li passa i el que sent fins que un dia acompanya l’Anna a casa seva i, allà, s’obren les portes de la percepció: ella té una visió que mai ha tingut abans i que la transformarà.

Tota la informació a:

www.facebook.com/segueix.teu.cor

www.instagram.com/segueixelteucor

www.nitsenblanc.cat