Serveis LGTBI


El Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) ofereix els següents serveis a la ciutadania:

Assessorament i acompanyament emocional

L’objectiu general és que tu visquis millor i de la manera que tu esculls com a més satisfactòria per a la teva vida. El que procurarem és que tu t’entenguis millor, que tinguis més claredat i desenvolupis el com sortir-ne i enfortir-te per tal de posar-te en acció per canviar la situació. Els dies de funcionament d’aquesta assessoria són dilluns i dimecres.

Servei Júridic

El GAG promou els drets civils i les llibertats de les persones LGBTI. El servei aten sense cap mena de prejudici i amb experiència des de el punt de vista del nostre col·lectiu.

Servei de Acollida

Tothom comença de zero. Sempre n’hi ha una primera vegada. Pregunta per el servei d’acollida i et posarem en contacte amb voluntaris i voluntàries que et podran lliurar la informació que necessites o on pots adreçar-te.

Servei de Treball Social

El treball social promou el benestar d’individus, grups i comunitats, facilita la cohesió social en períodes de canvi i dóna suport i protecció als membres més vulnerables de la comunitat, treballant conjuntament amb els usuaris, institucions i professionals. Per algunes persones les situacions de conflicte o canvi afecten la seva capacitat d’autonomia i d’autosuficiència i necessiten ajut i orientació. D’altres necessitaran assistència, suport i protecció. Els treballadors i treballadores socials donen resposta a aquestes necessitats: realitzen una contribució essencial a la promoció de la cohesió social, tant a través d’un treball preventiu, com donant resposta als problemes socials. El treball social és, per tant, una inversió per al futur benestar del nostre país i Europa.